Inspiratie van de schilder voor uw woning!

hout op muur schilder woon inspiratie.jp

Uw huis modern laten ogen, Maar toch net wat anders willen zijn? Heeft u weleens gedacht aan de wanden laten bekleden met houten panelen? De houten panelen zijn echt een eye-catcher, helemaal in combinatie met de juiste kleuren schilderwerk en inrichting zal uw huis prachtig modern en toch sfeervol ogen! Houten panelen zijn heel duurzaam in onderhoud, isolerend en ze dempen ook nog eens geluid!

Alles wit geschilderd een ziekenhuis uitstraling? Zeker niet, Wit schilderwerk is perfect te combineren met houten wanddecoratie en een houten interieur, om zo een prachtige ruime en lichte uitstraling aan uw woning te geven! Meer inspiratie? Kijk verder tussen onze post's of op de website!

Keuken wit geschilderd door schildersbedrijf in soest

Trap weer een onderhoudsbeurt geven? Heeft u al gedacht aan het laten bekleden met Pvc vloerbedekking in combinatie met een prachtige Hoogglans verf? Pvc vloerbedekking is slijtvast en beschikbaar met een garantie tot 20 jaar! met de juiste verfbehandeling van Van Gulik schilderwerken en de vakmannen van van Gulik vloeren kunt u jaren lang zorgen loos genieten van een prachtige trap!

Kinderkamer schilderen, Heeft u al weleens gedacht aan het laten schilderen in geometrische vlakken? Dit is een van de vele mooie technieken die de kamer een stuk kleurrijker en sfeervoller maakt maar tegelijkertijd ook rustgevend voor u en uw kind is!

schilder soest schildert wand in geometrische vormen
Schilders uit soest vertellen wat de kosten van een schilder zijn

Een chique uitstraling in uw slaapkamer? Donkere tinten zoals Nachtblauw, Inktzwart en donkerbruin gecombineerd met gele en gouden tinten zijn de perfecte combi voor strakke, moderne en chique uitstraling.