Schilder in soest laat kleuren verf zien

De vak schilders uit soest voor het schilderwerk aan uw woning!

Schildersbedrijf van Gulik schilderwerken uit soest is gespecialiseerd in alle aspecten van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Uiteraard hebben wij ook de juiste experts voor Houtrot reparatie en decoratief schilderwerk. 

De gladste muren in huis, Een zo duurzaam mogelijke onderhoudsbeurt om jaren kosten loos te genieten, de strakste voorgevel van de straat of een voordeur als een spiegel? U bent bij van Gulik schilderwerken uit soest altijd bij het juiste adres!

Voor schildersbedrijf van Gulik schilderwerken uit soest Staat de klant altijd op nummer 1, daarom werken wij altijd met een 100% tevredenheidsgarantie.

schilder schildert plinten in huis

Wij nemen de zorg van het schilderen uit uw handen!

Schilderwerk moet nou eenmaal in de zoveel tijd gedaan worden. Wij begrijpen dat dit een erg vervelende en lastige klus kan zijn. Wij hebben gelukkig de mogelijkheid om alle zorgen van het schilderen uit handen te nemen, door altijd in een nauwe  samenwerking, en naar alle wensen van de klant te werk te gaan. De enige zorg die u overhoudt is welke kleur gaat het worden? En uiteraard  helpen wij u hier ook bij. 

Van Gulik Schilderwerken uit soest is gestart onder het motto '' Het kan altijd beter". Wij streven bij elke schildersklus naar perfectie en zullen nooit een Schildersklus verlaten als de klant niet tevreden is. 

 
schilder doet rode verf in schildersbak

Altijd de beste ervaring voor de klant

De klant staat bij ons altijd op de eerste plek. Schildersbedrijf van Gulik schilderwerken uit soest zal er ook alles aan doen om het zo prettig mogelijk voor u te maken. Helaas kunnen we het geluid van de schuurmachine nog niet dempen, maar wij zorgen natuurlijk wel voor een opgeruimde en schone werkplek. En doen elke handeling in goed overleg met u!

 Heeft u een horeca zaak, een kantoorgebouw of een ander bedrijf die u graag geschilderd wilt hebben? Maar komt een schilder niet uit vanwege de werkzaamheden in uw bedrijf. Van Gulik schilderwerken biedt een 24/7 service aan zodat u uw werkzaamheden zonder gestoord te worden kunt voorzetten, maar tegelijkertijd kunt genieten van een nieuw fris geschilderd pand!

 

BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

“Bedrijfspand laten schilderen door van Gulik schilderwerken, top kwaliteit gekregen en een zeer fijne samenwerking .zeker aan te raden!'' 

Gert altena

“Zojuist een zeer goede ervaring gehad met Van Gulik Schilderwerken! Ze hebben een aantrekkelijke offerte voor me gemaakt, en uiteindelijk het werk erg netjes uitgevoerd. Geen verassingen, geen gedoe. Zeker een aanrader!

Kees den buren

“Hele goede ervaringen met dit schildersbedrijf! De kwaliteit was zeker op hoog niveau! Vriendelijke mensen.”

Demi van den Berg

Na keurig een offerte te hebben ontvangen, het schilderwerk door van Gulik Schilderwerken laten uitvoeren. Prachtig resultaat en professioneel uitgevoerd. Bedankt

Danielle jansen

 

“Zeer fijne en gezellige mensen. De kwaliteit is uitstekend voor een goede prijs. Zeker aan te raden!'' 

Kelly Jin

Na het opmeten van de wanden hadden wij enigszins twijfels over de jonge eigenaar. Achteraf gezien was dit nergens voor nodig. Alles was stipt op tijd geregeld, ze hebben een prachtresultaat neer gezet! En ook een gratis geverfde muur erbij gekregen. "Hoorde bij de service" volgens Dylan. Uitstekend schildersbedrijf!

Sahra arcn

Zeer tevreden over de geleverde diensten. Dylan is klantvriendelijk en heeft een mooi resultaat neergezet. Prijs-kwaliteit is prima in orde! Nogmaals bedankt Dylan! Tot een volgende keer...:-)

Thierry woutersen

Blij met het geleverde eindresultaat, echt een aanrader! Goede service, duidelijke offerte en zeer vriendelijk...

D.wijnen